La nostra història

Al 1943 el Sr. Francesc Ros Puigpinos va decidir fundar CAFES CONGO , donant així nom al producte que venia torrant i distribuint des de feia algun temps. Aquesta empresa familiar, dirigida actualment per la tercera generació, manté la qualitat que sempre l'ha caracteritzat adaptant-se a les constants exigències del mercat.

Els canvis generacionals de l’any 2002, van comportar un canvi del nom comercial s’estableix com a marca CAFES ROS. Llavors, i en resposta al creixent interès per part de clients particulars per adquirir cafès de qualitat, s'inaugura una botiga a Barcelona.

Amb anterioritat, al 1996, es trasllada la producció a una nova planta a Ripollet, des d’on s’efectua diàriament la torrefacció, l’envasat del cafè i la distribució als nostres clients del sector de l’hostaleria i restauració.

CAFES ROS porta més de 75 anys de presència al mercat, apostant sempre per la millor qualitat en els seus cafès. La utilització d’un sistema de torrefacció anomenat “sistema lent”, molt apreciat pels torradors artesans dona com a resultat un gra uniforme, amb una òptima presència, mantenint les millors qualitats del cafè. La selecció i la cata prèvia a la seva comercialització garanteixen una excel•lent tassa de cafè.

Aquestes característiques en el procés de producció, fan que les mescles de CAFES ROS tinguin una personalitat pròpia i permetin gaudir d’un cafè amb un cos, aroma i gust que delectarà els paladars mes exigents.

A través del nostre equip humà i tècnic, oferim als nostres clients una atenció directa i personalitzada, amb visites setmanals dels nostres comercials, els quals els assessoraran en tots els aspectes relacionats amb el cafè i amb la forma d'obtenir un millor resultat.

Cafès Ros, S.A.